Delavnica o labirintih

Vabilo na enodnevno delavnico o
LABIRINTIH

 Labirint. Eden izmed najstarejših simbolov, ki jih pozna človeštvo. Pojavlja se kot risba, tloris, vizualna oblika, struktura ali zgradba. Kakršenkoli zmeraj privlači pozornost in se dotika globokih in skritih slojev našega duha. Tekom zgodovine je popolnoma napačno razumljen, čeprav obstaja v vseh duhovnih tradicijah sveta.

 Želite izvedeti kaj več o labirintih? Jih Preizkusiti v praksi?

Pridite na delavnico, ki jo bo 29.9.2012 v Ljubljani vodil Miha Markovič, po učenjih Adriana P. Kezelea, avtorja knjige »Labirinti i njihove tajne« in idejnega začetnika projekta nebesnih labirintov.

Začetek bo ob 10. uri.

Prvi del delavnice zajema teoretična znanja o obrazcih moči in nebesnih labirintih, razumevanje njihovega delovanja, učenje konstrukcije labirintov in druga teoretična znanja. Udeleženci dobijo skripto s pojasnili in napotki.

Po kosilu je predviden praktični del, ki zajema začasno konstrukcijo enega ali dveh labirintov, ritualno odpiranje in prehod skozi njih, ter pogovor o izkušnjah po tem.

Cena delavnice znaša 50,00 €, zaključek ob 17. uri.

Prijave in informacije na tel. 070 872 471 ali m.markovic@triera.net

Vabljeni.

Objavljeno v labirinti. Dodajte med zaznamke permalink.
 • http://www.about-dogs.zoomshare.com/ Dog Yoga

  Great post, I admire the writing style 🙂 A little off topic here but what theme are you using? Looks pretty cool.
  Welcome to my blog http://www.about-dogs.zoomshare.com.

 • Ratečanka

  Kdaj bo naslednja delavnica o labirintih?
  Zelo me zanimajo naravni izdelki Tudi želim si labirint doma na dvorišču, kajti zelo primeren bi bil, če bi bil malo manjši in na ravni površini. Stara mama nebi zmogla terena, na katerem je vaš labirint. Doma imamo tudi labirint na lesu, po katerem vsi radi krožimo z roko in z mislimi… Upam da bom kmalu lahko dobila tudi druge labirinte na lesu. Enega pa si bom tudi sama naredila na dvorišču, če je dovoljeno kopirati?

  Veliko sreče in uspehov vam želim v letu 2013.

 • http://labirinti.eu Friderika

  Naslednja delavnica o labirintih bo v Ratečah ali v Ljubljani oz. v kraju, kjer bo dovolj prijav. Čas in kraj delavnice določajo prijavljeni kandidati.
  Za samostojno gradnjo labirinta priporočam obisk delavnice o gradnji labirinta. Prijave so možne na riki.lavric@hotmail.com ali na tel. 041 412 998.
  Možno je naročiti labirint na lesu, keramiki, platnu. Ker so to unikatni izdelki, jih harmoniziramo z rojstnimi podatki in željami naročnika. Tako je končni učinek labirinta še dodatno ojačan.